/ Valpar /

H-kullen 3 veckor

De tre första lugna veckorna har gått så snabbt. Nu följer ett par mysiga veckor innan överlevnadsperioden infinner sig ....

De har börjat höra och vaknar när jag kommer. De vädrar en hel del och vet exakt var mamma befinner sig i rummet. De har även börjat upptäcka varandra och biter lite i sina syskon. I dag fick de smaka lite köttfärs och de blev som galna allihop. Jag brukar börja med köttfärs. Sedan blandar jag köttfärs i maizenavälling och därefter väl uppblött foder i vällingen. Från 4 veckor äter de fast föda.

Jag och Ove har haft en del att stå i med förberedelser att ta upp valparna på dagarna. Dio är inte så förtjust i katter, så Josefinas rum är iordningställt för Micke på dagarna. Jag hoppas dock att snön snart försvinner och det blir varmare så att han kan (läs:vill) vara ute mer.

Hundrastgårdarna, där Guzzi och Allti kommer att vara på dagarna är fixade med upphöjda liggplatser och värmen i hundhuset är påslagen. Kompostgaller klädda med masonitskivor är fixade så att valparna kan var i köket och hallen på dagarna. Vi ska också fixa valprummet så att de får större yta att vara på och så att Dio kan ta sig till och från valparna när hon vill på kvällar och nätter. Sedan hoppas jag att vädret tillåter utevistelse för valparna om ett par veckor. 

 
De är i alla fall helt underbara de små valparna. Här kommer veckans presentation. Alla var som vanligt inte så lätta att fotografera, men det blev förvånansvärt bra bilder. Jag hann dock inte klippa klorna i dag så det får jag pyssla med i morgon.

Ettan har en underbart mörkt grå färg.


Jag fick inte så bra bild på Ängeln. Men det verkar vara en cool tjej det här.
 
 
Sotis kallas hon genom att hon är svart med bruna tecken och hon har inget vitt alls på sig.
 
 
Denna bild på Snabba blev inte heller så lyckad, men hon är också väldigt mörkt grå.
 
 
Nosa fick två foton i dag eftersom jag inte tyckte hon var så lik sig på fotot framifrån.
 
 
 Lillan tillsammans med en sovande Stjärna. 
Ytterligare ett foto på Lillan.
 
 
Farstun. Mörkt grå hane som är vansinnigt söt ... precis som sina syskon.
 
 
 Stjärnan - en mysig svart kille med bruna tecken.
 
 
Grålle hade oturen att bli fotograferad bland de sista och var ganska trött då. Påminner mycket om sin syster Ängeln och verkar också vara väldigt cool.
 
 
Svansen är nog sötast av dem alla. 
 
 
Men som syns på fotona så är det dags att ta fram klotången i morgon. Det är dock inte gjort i en handvändning att klippa klor på treveckors valpar.
#1 / / Eva Wallberg:

Alla valparna är jättesöta men Ettan och Farstun fastnade jag för direkt <3