/ Allmänt /

5 juni - Grattis F-kullen! Ett år går så himla fort

För ett år och en dag sedan var vi och L-testade Drive. Dagen efter, på dag 58 kom F-kullen. En oerhört okomplicerad valpning. Nu har ingen av av våra valpningar varit särskilt komplicerade, men det har alltid hänt något som varit pulshöjande. Men F-kullen kom lugnt och säkert. Och de verkar vara ett lugnt och säkert gäng också.
 
Jag har haft nöjet att få träffa dem allihop efter leverans och de har vuxit upp till ett underbart gäng hundar. Grattis på ettårsdagen och ett tack till alla valpköpare för att ni tar så väl hand om de små pärlorna.
 
Nyfödda tillsammans med mamma Aqila.
 
I bilen på väg ut i skogen.
 
Falco.


Farah.
 
 
Fix It.



Hela gänget.Bakifrån: Farah, Fix It, Falco, Freck, Freda och Fnittra längst fram.


Fnittra.



Jag verkar gilla läget.


Freck och Freda.


På Strängnäs BK under kennellägret.
 
#1 / / Nina:

Grattis F-kullen på 1 års dagen.

#2 / / Annelie:

Tack för världens bästa Farah! <3

#3 / / Mia:

Tack själv för en fantastisk hund!! Grattis till alla syskon!

#4 / / erik:

En fundering. Hur mycket kan man se på en 7-8 veckors valp hur den kommer bli mentalt som vuxen? Vet att hundskolan inte tyckte deras valptest gav mycket svar på hur den vuxna hunden reagerade på L-testet, men å andra sidan har jag hört från privata uppfödare att de anser sig har nytta av valptest, att man kan se vilka anlag som finns nedärvda redan som valp. Kan det bero på vilken typ av valptest man använder sig av? Såg drives MT på film, verkade vara en orädd hund med mycket kamp, kunde man se detta redan som valp på honom?

Svar: Jag ska försöka svara dig i mitt blogginlägg med filmerna från MT :-)
Ingrid Bahlenberg