/ Allmänt /

27 september - Tävlingssäsongen är över!!!


Enduros Allt-I


I dag när jag kom hem från jobbet såg jag blodfläckar på golvet. Bäst att inte förhasta sig tänkte jag och kollade av Odette. Men det var Allt-I som börjat. Jag är så klart glad att vi hann tävla SM och som grädde på moset även Nordiska. Men jag hade hunnit få lite vittring på rapporttävlingen i Sandviken om två veckor. Startfältet där är imponerande stort. Ett halvt SM om man uttrycker det så.

Men jag är nöjd, förbaskat nöjd. Fem starter och fem Cert. SM-silver och NM-guld. Det kan inte bli så mycket bättre, även om vi inte heller i år kommer att vara med på listan över "Årets rapporthundar". Men vi hinner kanske göra fler tävlingar ett annat år. Eller också inte. Med de hemska vintrar vi haft så hinner man ju knappt med någon vårsäsong. Tror det blir knappt med tävlingar även nästa vår om vi har valpar i vinter. Men hinner förhoppningsvis med en ordentlig höstsäsong i stället.

Det kommer att hända en del annat i vår flock framöver, men det återkommer jag till en annan dag då jag har hela bilden klar för mig. Om två veckor kommer jag i alla fall att dra i väg upp till Norrland och träffa den här killen:


Molars Säpo

Om tiden räcker till kommer jag även att göra en tur upp till Piteå och hälsa på mamma. Vi får se. Sedan har vi anordnat en spårkurs i Strängnäs med Rune Westerlund som instruktör den 14-16 oktober, så det blir en bråd och spännande vecka.