/ Valpar /

31 oktober - Grattis Dunderkullen på 1-årsdagen!


Dunderkullen 7 veckor

Jag har svårt att förstå att det redan gått ett år sedan de föddes. Till utseendet den ojämnaste kull jag haft. De skilde sig åt till färg, pälskvalitet och uttryck. Det de hade gemensamt var det stora intresset för mat:-). Alla kullar har varit bra på att äta, men normalt har det blivit lite smulor över till mamma att slicka upp. Men inte i Dunderkullen. De skrek och hoppade jämfota så snart det vankades mat. Sedan gick det undan och den mat som hamnat på golvet letade de upp. Faten blev väl rengjorda.

Det andra som var speciellt med Dunderkullen var att det var vår första vinterkull. C-kullen föddes visserligen en smällkall februaridag, men de hann få 2-3 veckor med långa dagar av utevistelse i det fina vårvädret. D-kullen tog jag oftast ut i omgångar om två åt gången. När jag tog ut alla samtidigt, så var de som burits ut först kalla och ville in innan de sista hunnit ut. Och det var omöjligt med daglig utevistelse när termometern gick ner mot 20-25 minusgrader.


Men när det var hyfsat väder och de blivit lite större for de omkring som ett lämmel-
tåg.

I vanlig ordning har jag hundratals foton och filmer på "mina" valpar. När jag gick i genom arkiven, så slog det mig att jag nog måste börja sortera, slänga och spara på skivor om jag ska vara säker på att ha allt kvar. Jag sparar visserligen på en extern hårddisk, men har man otur kraschar både datorns och den externa hårddisken samtidigt.


Denver och Dio 4 veckor. Jag blev full i skratt när jag såg eluttaget bakom dem.
Jag har ett nojjigt säkerhetstänkande och pillade t o m in skydd. Jag vet inte om jag
trodde att de skulle börja peta i uttagen. Men jag fortsätter nog med de där skydden..;-).Diamant 4 veckor.Dante 6 veckor.Did It 7 veckor.


Drive 9 veckor.


Ett stort Grattis till er alla från oss på 1-årsdagen.!