/ Allmänt /

31 januari - Jobbat hela helgen


Enduros Aqila

Jag har fått rapporter om att Aqila börjar ändra kroppsform. Det blir spännande att se henne om en dryg vecka när hon kommer hit. Nästa helg kommer vi att ägna åt att fixa i ordning valprummet. Vi ska bland annat hämta bäddsoffan som ska stå där. Dels kommer jag att sova där ett par veckor och jag tror att Aqilas matte kommer att använda den en och annan natt också...;-).

Jag har varit dålig på att uppdatera, men har jobbat mer än vad som är nyttigt. De enda avbrotten har varit för att rasta/träna hund. Allt-I och Bolt springer som galningar när vi är ute, så jag har inte haft så dåligt samvete för att det inte blivit någon planerad löpträning. I dag gick jag en långpromenad med bara Allt-I. Det är faktiskt väldigt skönt att göra det emellanåt. Då slipper jag ha sån himla koll på om det dyker upp andra hundar, hästar eller vilt. Det är bra mycket krångligare att hinna få in tre lösa hundar än en enda - som dessutom vänder på en tioöring innan jag hunnit säga hela namnet. En helt underbar hund.

Jag hade bollen med mig och kastade den så att hon fick springa i djupsnö ett trettiotal gånger. Springa och springa förresten. Det var säkert 70 cm djup lössnö som hon fick skutta i. Bra för ryggmusklerna....:-).

I morgon hundsim. Dessutom måste jag förbi kansliet och förbereda revisorernas arbete. Det är en del avslut som ska göras inom föreningarbetet i övrigt också. Blir trött bara av att tänka på det.

Allt-I har tunnat ur en del och jag har ökat maten. Hon äter nu 6 dl foder + ett halvt kilo Klass per dag, fördelat på tre mål. Vill absolut inte att hon ska tunna ur så som hon gjorde förra våren och jag fick skämmas hos veterinären för att höftkammarna stack upp. Bolts fodergiva ska vi inte prata om. Vi har nog aldrig haft någon hund som måste äta så mycket. Han äter 11-12 dl foder + ett halvt kilo Klass.

Snön vräker ner igen...Jag har inga problem med att det kommer mycket snö. Men gruvar mig för all slask som det kommer att bli när alltihop smälter till våren.