/ Allmänt /

28 februari - Tack mina goa vänner!

I dag har vi fått mycket gjort. Förmiddagen gick åt till att rasta hundar, dammsuga och städa valprummet. Nina (Aqilas matte) och Ann-Margret kom vid tolv respektive ett. Vi åkte vidare till vår gamla lägenhet och fick börja med att skotta snö som fallit från taket. Annars hade vi inte kommit runt med bilarna och det hade blivit lite kaotiskt...;-).

Oves söner var med och lastade de tyngsta sakerna medan vi sprang upp och nerför vindstrappan med småsaker och kassar till förbannelse.


En hel bilflotta hade vi när vi tömde vind och förråd


Nina bär böcker som ska till loppis, fast jag tror att dom hamnar någon
annanstans....


Nina och jag larvar oss - varför man nu släpar med sig en skivstång
runt hela Sverige.


Jag konstaterar att det mesta på kärran är "skit" som borde köras
till tippen. Det ska möjligen vara gräsklipparen då....


Sen ska all "skit" in i garaget och jag skulle tro att det mesta så
småningom forslas till tippen...;-)

Vi avslutade eftermiddagen med söndagstek. Jag fick hjälp av Dan så att jag åter kan uppdatera hemsidan med Dreamweaver. Jag har fått uppdatera via kontrollpanelen på One.com de senaste veckorna. Så nu blir livet mycket enklare.

Resten av kvällen har jag ägnat åt att betala räkningar och röja på skrivbordet. Men det blev inte så mycket röja av, utan mest att sortera alla papper som bara lagts på hög. När jag sorterar papper så får jag alltid en massa idéer och kommer på en massa annat som ska göras. Men i morgon kanske jag får in pappren i pärmar...eller nästa dag kanske...;-).

Valparna mår bra. Jag tror att ögonen spricker upp under de närmaste dagarna. Dom har börjat krypa riktigt snabbt och en del börjar komma upp en aning på benen...fast med ganska vinglig stil. Kom just på att jag måste leta reda på programvaran så att jag kan överföra film från kameran till datorn. Nu saknas program som kan läsa filerna. Foton i all ära, men filmer är roligare. Lovar att jag fixat det till tvåveckorsuppdateringen på torsdag.