/ Allmänt /

28 maj - Kom med i Skellefteå

Vet inte om jag ska vara glad eller inte, men i dag ringde jag och kollade om min anmälan kommit fram till Skellefteå. Jag fick veta att jag kommit med, men att de var lite sena med att skicka ut PM. Så nästa vecka bär det i väg norrut.

I dag hade jag tandläkarbesök klockan tio. Därefter åkte jag och hämtade ut hyrbilen från verksta'n och eftersom hyrbilsfirman är i samma hus så lämnade jag tillbaka den samtidigt. Jag hade visserligen hyrt den till 2 juni, men det är bara omständligt att ordna skjuts för att hämta den och sedan åka in i två bilar när den ska lämnas. De sa i alla fall på verksta'n att jag inte var ensam om att tanka fel. Dom får tömma och rengöra en bil i veckan. Dom hade även bytt filter så det blev en "nätt" extrautgift på tre tusen kronor. Fy så onödigt. Men det tycker nog alla som tankat fel. Dessutom hade jag ju tankat full tank till ingen nytta. Nu var jag tvungen att tanka full tank igen. Jag var väldigt noga med att tanka diesel denna gång....;-)

När jag fixat återlämnandet av bilen åkte jag till Eskilstuna BK och tränade i genom lydnaden. Jag var extra noga med saktagåendet på framåtsändandet. Prövade även att flytta ut mig ur momentet, så att jag stod på sidan och kommenderade henne. På så sätt ser jag tydligare om hon ökar. Jag var ganska nöjd med träningen. Jag borde lagt spår i dag också, men det är så varmt. Jag åkte till ICA och handlade för att grillning i kväll.

Känner mig lite handikappad just nu. Min kombinerade skrivare/scanner har lagt av och min digitalkamera har också packat i hop. Funderar på om jag ska köpa en likadan kamera som Josefina fick i födelsedagspresent. Uj, vilken upplösning!