/ Allmänt /

26 juli - Håll dina hundar kopplade!

29111-412
Qrossa ser ut att tro att hon ska få något gott att äta..;-)

I morse började i vanlig ordning (dock lite senare eftersom det är semester) med hundarnas morgonpromenad. När jag bara hade ett par hundra meter kvar till bilen så kom en bil åkande och föraren ropade att jag skulle koppla mina hundar. Jag skyndade mig att koppla hundarna och fick sedan se att det var en arbetskamrat som gapskrattade åt den panik jag fick....;-).

Resten av dagen har bestått av att mocka, olja altandäcket, klippa gräs, laga mat mm. Så av de projekt jag startat så har jag i alla fall kommit i land med att olja in altanen och trädäcket på baksidan. Två omgångar blev det och 16 liter olja har gått åt. Jag har fortfarande tre fönster kvar att putsa och gardinerna i vardagsrummet måste strykas. Gardinkappan i köket kanske jag hinner göra klar i morgon. Men jag tänkte åka in till sta'n och uträtta lite ärenden så vi får se.

Jag hade tänkt köra lydnad varje dag denna vecka, men det blev inte en enda gång. Men det kanske är bra om man ska lyssna på Oves devis: hundar ska vila sig i form...;.).