/ Träning /

25 november - Enduros Allt-I

Jag har varit i Stockholm ett par dagar denna vecka så det har inte blivit så mycket träning. I stället fick jag trösta mig med en kanonmiddag på Operakällaren. Skämt åsido så är det otroliga kontraster - från ett lugnt liv på landet och morgonpromenader i Kjula med pannlampa på huvud till att befinna sig i huvudstadens glas och betong. Jag begriper inte hur någon vill bo där och dessutom betala en förmögenhet för det.

29111-222
Enduros Allt-I

I dag hade jag bestämt mig för att åka till klubben och träna lydnad. Dessutom skulle vi filma lite. Tyvärr har jag inte riktigt lärt mig teknikaliteterna så skärpan blev si så där både på filmen och fotona. Nåja, man kan säkert fantisera i hop det som saknas..;-). På bilden ovan har jag faktiskt retuscherat bort kopplet som hängde fult och störde, men jag lovar - inget annat är retuscherat på hunden. Hon är precis så fin..;-)

Jag började med Duro och där måste jag ta mig en funderare. Han pep i princip hela lydnaden. Pigg och alert, gör allt, men piper. Vilken skillnad mellan honom och Allt-I. Hon är knäpp tyst. Till och med så tyst att jag funderar ver hur jag ska få fram något skall på henne. Men det kommer nog vad det lider. Jag har en plan....Som sagt kvaliteten på filmen är inte den bästa. Förmodligen för att vi glömde trycka in knappen som ger auto-fokus. Men sedan har jag inte begripit varför photobucket förstorar upp filmen så att upplösningen blir för dj...lig? Ärligt talat så vet jag inte vilket format man ska spara ner i för att detta ska bli bra, men jag får säkert något tips av någon som kan tala om för mig vad jag ska göra. Här är i alla fall en kort film på Allt-I: