/ Valpar /

Så var det sex valpar kvar

I dag hade jag fullt upp med bad av ytterligare två valpar på förmiddagen. Först att åka var Hex. Hans husse och matte kom vid halv elva. När alla papper var påskrivna och de hade fått information om allt möjligt så åkte han i väg till min gamla bostadsort - Sandviken.

Enduros Hex flyttar till Anders och Lotta Östholm i Sandviken.
 

På eftermiddagen har jag gått långpromenad med de vuxna hundarna. Det har inte hunnits med på ett antal dagar, men i dag gav jag mig ut i blåsten. Ett riktigt skitväder var det. Sedan har jag städat valprummet och badat morgondagens leveranser eftersom de åker ganska tidigt. Kloklippning har jag också fixat och det är bara lite pappersexercis kvar.

På eftermiddagen var det dags för Hälsa att lämna oss. En liten, supermysig tik. Så liten och mjuk att det känns extra i hjärtat att hon lämnar oss. Hon har många äventyr framför sig. Först Värmdö och sedan till sommarstället på Öland. Man skulle vilja vara en fluga på väggen och få se hur det går för dem alla.

Enduros Hälsa tillsammans med husse och matte Anders och Gunilla Sjöberg. 
Hälsa kommer att flytta till Värmdö.
 

Jag har fått rapporter från de valpar som redan lämnat oss. Ordet cool återkommer hela tiden. Coola och glada. De som har tillbringat sin första natt i sitt nya hem har sovit hela natten och allt har gått superbra.