/ Allmänt /

Ny bloggmall

Jag och Allt-I SM 2011
 
Ja en ny bloggmall är väl det enda som jag lyckats prestera på bloggen i kväll. Det tog lite tid. Är man femtiotalist så är man. I övrigt startade dagen bra med sovmorgon till halv tio. Jag behövde det efter tre sena kvällar med fyra timmars nattsömn. I dag har jag gjort lite förberedelser inför SM. Om vi tillhör de lyckliga som kommer att få gå in och köra lydnaden nästa söndag så får ni se.

I kväll har jag varit på Strängnäs BK och tränat. Egentligen skulle jag titta på den skyddsträningsgrupp som jag och Guzzi kanske ska träna tillsammans med. Men figuranten var skadad så det blev lydnadsträning med båda hundarna samt en trevlig diskussion med en klubbkompis om regelrevideringsfrågor.

Guzzi på kennellägret.
 
 
Guzzi laddar.
 
Klockan är sen, så mina tankar om regelrevidering kanske hinns med i morgon. Vi ska ner till Framsidan så vi får se hur sent det blir. Och lördag - söndag har jag rapportkurs. Som sagt vi får se. Man måste ju sova i bland också. Tyvärr. Personligen hade jag önskat ett långt liv utan onödiga avbrott för sömn.