/ Träning /

17 september - Träning, träning, träning

Veckan har bestått av fortsatt idog träning. Ett par morgnar har jag dock "fuskat" och hoppat över morgonpasset. Krypet är väl det moment jag tränat mest på. Det är ju också ganska enkelt att gå ut träna precis när som helst. Vinklarna börjar fungera bra nu. Jag har även börjat gå mer än ett steg i taget. Följsamheten är bra, men i stället kan jag få stopp eftersom Duro får för sig att vi ska göra en halt. Men han kommer säkert på detta. I fredags morse körde jag intervallträning med Duro. Jag lade ut kamprullen, cyklade 100 meter och skickade tillbaka honom. Medan han sprang och hämtade rullen fortsatte jag cykla. Det blev 10 såna och han var ganska mör efteråt.

29111-204
Duro kommer in efter sista sträckan vid dagens rapportträning

I går tränade jag spår med både Duro och Allt-I, men det var lite strul för båda två pga av svampplockare som traskade omkring överallt. Båda redde dock ut det, men det ska bli skönt när "Svensson" håller sig hemma på helgerna igen..

I dag tränade vi rapport med Duro. (Allt-I hade ett rapportpass tidigare i veckan). Vi gick in i mitten av sträckan och förlängde från både A och B. Första sträckan var kort, bara dryga 100 meter. Totalt körde vi 5 skick och sista sträckan tog 1,30. Eftersom vi var så nära klubben så åkte vi dit och tränade lite lydnad också. Det blev stegförflyttningar, stege, framåtsändande och kryp.

29111-206
Ooops, nu fixar han hela stegen

29111-207
Ja, ja, matte jag ska följa dig..

I övrigt har det varit kanonfint väder. Förutom träning har jag ägnat större delen av dagen åt att klippa gräs. Odette ha varit bortlånad över helgen till en kvinna som har sommarstuga i närheten av oss. Det hade fungerat jättebra, så Odette får säkert komma dit fler gånger. Qrossa har tagit bort tre fettknölar och har haft krage på sig i 10 dagar. Det ska bli skönt för henne när den tas bort.

Vårt fina gärde på framsidan av huset har nu plöjts upp för höstsådd, så nu får vi vänta till nästa gång det ska ligga i träda innan vi kan använda det för hundpromenader. Vi har dock stora gärden att använda bakom vår tomt. Tyvärr är det högre gräs där och svårt att se om en hare ligger och trycker, vilket innebär att man får vara mer på helspänn. I morgon bitti planerar jag att åka till skogen och köra uppletande.
#1 / / Christel:

Tjaa, kanske Ove har rätt?!! Man ska nog vila sig i form ;-)Konstigt bara att det inte funkar lika bra på allt...
Här är inte svamp- och bärplockarna det stora bekymret i skogarna, värre är det med älgjägarna...

Det ska förresten bli riktigt spännande att läsa om dina musmatteplaner! ;-)